Om oss

Om Alma Ekonomi AB

ALMA EKONOMI i Vallentuna är den personliga och lilla redovisningsbyrån där Ditt företag sätts i fokus. Tillsammans med dig som kund skapas en skräddarsydd lösning med ett nära samarbete där du känner förtroende och trygghet. Du som kund skall veta att Du är viktig för oss!

ALMA EKONOMI har sedan starten 2004 hjälpt mindre och medelstora företag med redovisning och ekonomirutiner, löpande bokföring, fakturering, upprättande av bokslut, bolagsdeklaration, ekonomistyrning med mera.
Våra kunder finns mestadels i Stockholmsområdet och inom alla olika företagsformer och vi samarbetar dessutom med andra redovisningsbyråer och har kontakt med flertalet revisionsföretag och auktoriserade revisorer.

ALMA EKONOMI är auktoriserad genom SRF, Sveriges redovisningskonsulters Förbund – den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön.
I samband med bokslut kan vi därför lämna en Rapport om Årsredovisningen, alternativt årsbokslutet, vilket ökar marknadens förtroende för ditt företag och som kan vara till nytta hos banker och andra intressenter.

ALMA EKONOMI arbetar i enlighet med REX, Svensk standard för redovisningsuppdrag. Detta är ett absolut krav för att kunna säkerställa en hög kvalitet i våra redovisningstjänster. Som kund kan Du känna trygghet i de finansiella rapporterna.

För att garantera kvaliteten i våra tjänster utför vår branschorganisation löpande kvalitetskontroller av vårt arbete. Vi genomgår också fortlöpande utbildningar i enlighet med de krav som vår branschorganisation ställer.

… sen är vi även väldigt trevliga och glada.

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar inom kort.